Sistem BMS economic

Referinte: case private. Sunati-ne pentru referinte exacte.

 

Am eu nevie de asa ceva? Mai mult ca sigur!

Sisitemele BMS retele inteligente bazate pe microprocesoare implementate in vederea monitorizarii si a controlului sistemelor tehnice ale unei cladiri, cum ar fi incalzirea, aerul conditionat, ventilatia, iluminatul, etc.

In sistemele BMS proiectate si implementate de noi folosim numai componente industriale incercind sa mentinem pretul la un nivel decent. Toate sistemele noastre sint solutii personalizate pe necesitatile exacte ale clientului fara componente care nu sint necesare.

Scalabilitatea solutiei este caracteristica de baza care se respecta inca din primul moment al elaborarii proiectului. Astfel oricind mai tirziu se poate face dezvoltarea sistemului de la un singur echipament controlat si pina la sute de astfel de echipamente daca asa se doreste.

Deoarece componenta principala a intregului sistem este un PLC real, se pot lega la el toate functiile tuturor echipamentelor deja existente in cladire si care pot proveni de la diferiti fabricanti astfel ca aceste echipamente vor functiona ca (si vor forma) un sistem integrat. Iar acest sistem se poate controla de la un singur echipament : laptop, tableta sau telefon inteligent. Local sau de la distanta, nici o problema.

Deoarece PLC-ul are memorie suficienta putem utiliza aceasta memorie pentru a inregistra toate datele provenite din functionarea echipamentelor individuale de genul temperaturi, presiuni, intrerupator inchis sau deschis, etc. Consultarea si analiza acestor date in format grafic sau numeric va pune la dispozitie capacitatea de a evalua si gestiona performanta sistemelor si de a lua masurile necesare in vederea maririi eficientei daca este cazul.

Vreti eventual sa integrati in BMS alte sisteme existente (sau viitoare) cum ar fi controlul de acces, camerele video, senzorii de incendiu, liftul, etc ? Nici o grija, se poate face fara probleme.