ServiciiNone
Programare sisteme HMI si SCADA

In zilele noastre sistemele SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) sint indispensabile pentru practic toate industriile de la industria chimica pina la cea alimentara si de la industria cimentului pina la irigatii. Furnizam intotdeauna clientilor solutia necesara pentru a face ca instalatiile de productie sa poata fi operate profesional si eficient. Sistemele SCADA/HMI furnizate de noi permit un control precis al instalatiilor si permit operarea usoara a acestora de catre personalul de exploatare.

None
Programare sisteme electrice și de automatizare

Sintem pe deplin pregatiti fie sa interpretam un set de schite P&ID fie sa ascultam descrierea verbala a operatiilor pe care le necesita un anume proces industrial pentru a transforma repede oricare dintre cele de mai sus intr-un sistem de control perfect functional.

None
Proiectare sisteme electronice personalizate

De la studii de caz si pina la microproductia de serie folosindu-ne numai unelte de lucru software avansate precum si de ultimele informatii din domeniu oferim clientilor nostrii servicii de inginerie si proiectare avansata pentru a duce la bun sfirsit un proiect de echipament electronic complex care evident include si componenta de software necesara functionarii acestuia.

None
Proiectare sisteme de comandă

Avem peste 25 de ani de experienta in lucrari electrice industriale in industria alimentara, prelucrarea lemnului, statii de tratare a apei, industria chimica, a varului etc.

None
Proiectare sisteme de instalatii electrice

Din 1992 lucram pentru diversi clienti si facem totul sa furnizam lucrari de cea mai buna calitate la termen si in bugetul stabilit. Cu multa experienta si o echipa de oameni bine pregatiti avem o lista lunga de clienti multumiti de serviciile noastre in industrie, comert si institutii bugetare.

None
Reparatii sisteme electrice si electronice

Putem executa operatii de instalare, relocare, depanare si mentenanta preventiva pentru o mare diversitate de sisteme si echipamente de proces. Cu o experienta diversa in diferite industrii in ultimii peste 25 de ani avem expertiza si resursele necesare in a mentine echipamentele unei fabrici in interiorul parametrilor functionali.


Dacă doriți să rezolvați o problemă, căutați răspunsuri sau pur și simplu doriți să ne transmiteți feedback, veți găsi multe modalități de a ne contacta.

Trimiteţi-ne un mesaj
Sediu central
  • Adresă: Kossuth Lajos 36, Miercurea Ciuc, 530224

  • Telefon: +40-745-35 36 37

  • Email: office@nextra.ro


Program de lucru
  • Luni-Vineri: 9am - 5pm
  • Sămbătă: închis
  • Duminică: închis