Despre noi

Compania

Nextra SRL a fost fondată în 1992, cu principalul scop de a furniza diferite servicii IT (hardware, software și comunicații de date).

După mai mult de 26 de ani de existentă și experiență (între timp activitatea firmei a fost continuu diversificată) în prezent oferim servicii complete de proiectare, execuție, dezvoltare de aplicații IT și automatizări industriale pentru orice categorie de clienți.

Mai altfel spus suntem niște ingineri și specialiști IT curioși care ne ocupăm în mod zilnic de lucruri atipice pentru a realiza proiecte din punct de vedere tehnic perfect viabile și funcționale. Exact așa cum i-și doresc clienții noștrii să funcționeze ceea ce ne-au cerut.

Companiile din grupul Nextra sint : Nextra Srl, Nextra Service Srl si Nextra Software Srl.

Dispunem de Imaginația necesară, Inovația este ceva uzuală și facem tot efortul pentru ca Implementarea să fie perfectă.

 

Imaginația

 

este folosită pentru a găsi răspunsuri la întrebări de genul “Cum să facem asta?”. Nevoia de a găsi soluții uneori ne face să uităm că cineva anume ne-a spus odată, cândva că ceva anume nu poate fi făcut. Și atunci ne imaginăm o soluție. Restul se numește implementare.

Inovația

 

folosită atunci când la o anume problemă nu există soluții consacrate aduce cu sine și satisfacția pe care o dă transformarea imaginației în realitate.

Implementarea

 

Da, furnizăm soluții “la cheie”. Ceea ce înseamnă totul, de la a găsi (sau a imagina) o anume soluție, de a face proiectul, a scrie documentația, a executa și instala sistemul și/sau mașina în locația finală și de a instrui personalul clientului.

Echipa


 

Alexandru Elekes

Alexandru Elekes

Manager

Levente Gidró

Levente Gidró

Cercetare & Dezvoltare

Levente Mánya

Levente Mánya

Proiectare sisteme

Zoltán Fodor

Zoltán Fodor

Automatizări sisteme

Gellért Illyés

Gellért Illyés

Întreținere sisteme

Attila Buna

Attila Buna

Electronică și execuție

Márton Előd-László

Márton Előd-László

Dezvoltare Software

Terezia Vizi

Terezia Vizi

Contabilitate

Clienții noștri