logo_nextra logo_iso
ro en
AboutUs.jpg

Societatea comerciala Nextra a fost infiinata in 1992 avind ca obiect principal de activitate prestarea de diferite servicii in domeniul IT (software, hardware si comunicatii). Dupa peste 21 de ani de existenta si experienta domeniul de activitate s-a diversificat continuu si acum inseamna servicii complete de proiectare, executie, engineering, automatizari si servicii IT. Aceste servicii sint oferite clientilor din cele mai variate domenii de activitate si indiferent de marimea afacerii lor sau de locul in care acestia i-si desfasoara activitatea.  

Mai pe scurt sintem un colectiv de oameni foarte curiosi care in mod general fac lucruri particulare astfel incit cerintele particulare sa fie implementate in sisteme generale. Exact asa cum i-si doresc clientii.

Firmele membre al Grupului Nextra sint : Nextra SRL, Nextra Service SRL, Nextra Software SRL

logo_guv logo_is logo_ue

Programul Operational Sectorial "Cresterea Competivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul Dumneavoastra"
Upgradarea conexiunii broadband si achizizionarea echipamentelor - proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.